۱۳۸۸ آبان ۲۱, پنجشنبه

اولین فرش قرمز در تهران

(محمد رضا فروتن در فیلم محاکمه در خیابان)

مراسم فرش قرمز ویژه افتتاحیه اکران فیلم «محاکمه در خیابان»

ساخته مسعود کیمیایی روز جمعه 22 آبان 1388 از ساعت 17 در سینما ناهید تهران برگزار می‌شود. این مراسم برای اولین بار در ایران به همت سایت سینمای ما و با همکاری کارگاه آزاد فیلم، موسسه فیلمیران و موسسه سینما شهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر پا خواهد شد. در برنامه که با حضور جمعی از هنرمندان و ستارگان سینما و موسیقی ایران برگزار می‌شود ابتدا کارگردان (مسعود کیمیایی)، عوامل و ستاره‌های فیلم «محاکمه در خیابان» با عبور از فرش قرمز با علاقه‌مندان و مهمانان مراسم دیدار خواهند کرد. در بخش‌ دیگری از برنامه در غرفه‌ها و مکان‌های از پیش تعیین شده در محوطه محل برگزاری برنامه و سالن نمایش امکان گفت‌وگو و عکس گرفتن با عوامل فیلم فراهم شده است.حاضران در مراسم شاهد اجرای زنده‌ی سه ترانه محبوب سه فیلم «حکم»، «رئیس» و همچنین ترانه شنیده نشده «محاکمه در خیابان» با صدای رضا یزدانی خواهند بود. کارگردان و بازیگران و عومل «محاکمه در خیابان» پیش از اغاز نمایش فیلم روی صحنه حاضر می‌شوند و درباره ویژگی‌های کارشان در این فیلم صحبت می‌کنند.پخش بخش‌های گزیده‌ای از مجموعه مستند درباره مسعود کیمیایی ساخته نیما حسنی نسب و تصایری از پشت صحنه‌ی «محاکه در خیابان» بخش دیگری از این مراسم ویژه خواهد بود. بخش‌های دیگری هم برای هر چه جذاب‌تر شدن این مراسم در نظر گرفته شده است که مهمانان برنامه روز جمعه 22 ابان در سینما ناهید شاهد آن خواهد بود.پس از پایان نمایش فیلم و پذیرایی از مهمانان، سی دی حاوی آنونس پوستر‌ها و گالری عکس‌های فیلم همراه با عکس و پوستر و تراکت‌های امضا شده‌ی توسط ستارگان فیلم به شرکت کنندگان دربرنامه هدیه خواهد شد. علاوه بر همه ستارگان پرشمار فیلم «محاکمه در خیابان»، هنرمندان دیگری هم مهمان ویژه‌ی این مراسم با شکوه خواهند بود. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد مراسم این است که افتتاحیه اکران بیست و هفتمین فیلم مسعود کیمیایی در فضای خاطره‌انگیز محله‌های کودکی فیلمساز و لوکیشن چند فیلم شاخص‌اش برگزار خواهد شد. (سینمای ما)

۱۳۸۸ آبان ۲۰, چهارشنبه

خزان به نیمه رسید

سلام
در حایکه روزهای نارنجی رو میگذرونیم خبرهای قرمز زیادی میشنویم
مثلا اینکه یه شب خبر 20و30 به علت نقص فنی پخش نشد.یه شبم انقدر قشنگ یه حرفی و واروونه زد که انگشت حیرت در دهان فرو بردیم که بابا آخه دیگه اینقدر تابلو؟؟حاشیه های 20 و30 خیلی زیاده اما این روزا انقدر که گوشه نشین شدند و کامی جون نیست سرحالشون کنه.میرن میگردند ببین تو انگلیس چه مکلاتی مردم دارن اونا رو به عنوان خبر دسته اول تحویل میدند.غلط املایی رئیس روئسای اونجارو نشون میدند.خلاصه منو یاد قمر خانوم همسایمون میندازن که عصرا تو کوچه زاغ سیاه ملت و چوب میزنه و همش در حال غیبت کردنه.

راستی فرشید امین هم کارای مثبتش رو ادامه داد تا تو یه مراسم جدی و مهم به نام میراث ایران آواز خوند
(برای نخستین بار درتاریخ مسابقات بسکتبال لیگ حرفه ای آمریکا(NBA)، یک خواننده ایرانی از طرف مقامات این لیگ دعوت شد تا سرود ملی آمریکا را درمراسم گشایش یک مسابقه اجرا کند. فرشید امین، خواننده و آهنگسازبین المللی روز چهارشنبه ۱۳ آبان، درمراسم گشایش مسابقاتی که بین دو تیم «ممفیس گریزلیز» و«گلدن استیت واریرز» تحت عنوان «شب میراث ایران» دراستادیوم اوراکل شهراوکلند درکالیفرنیای شمالی برگزار می شد شرکت کرد و سرود ملی آمریکا را درحالی که به نشانه حمایت از جنبش دموکراتیک مردم ایران بازوبند سبزی به دست داشت در مقابل بیش از ۱۶ هزار تماشاگر حاضر در این استادیوم اجرا کرد)
فردوسی پور هم در برنامه 90 گفت:خوش به حالتون.پس مشکل پارازیت و نویز و این مسایل رو ندارید!
خبر زیاده اما ...خوش باشین

۱۳۸۸ آبان ۱۷, یکشنبه

ک مثل کامی

ک مثل کامی نجف زاده
هر جایی آدم دسته گل به آب می‌دهد، بدهد. یک جوری می‌شود. جمع و جورش کرد، فقط نور چشم و پاره جیگر و امید دل آدم دسته گل به آب ندهد. که متأسفانه اخیراً مال صدا و سیما داده. از قرار معلوم «کامران نجف‌زاده» بزرگ‌ترین خبرنگار خاورمیانه و حومه چند وقت پیش گزارشی ارسال فرموده‌اند از پاریس و در آن در باب بازی جوانمردانه دو تیم فوتبال تصاویری پخش کرده و شرح ماجرا را به سمع و نظر بینندگان محترم خبر 30/20 و 22 رسانده است که کسی خبر داغ گزارشگر ویژه را ندیده سر بر بالین نگذارد.فقط یک مشکل کوچک وجود داشته که موضوع گزارش 4 سال پیش رخ داده است و کامران جان تصاویر را از سایت‌های دانلود ویدئوی‌ گرفته و خبر نوشته رویش و فرستاده.
1- به این می‌گویند استفاده بهینه، خبرنگاری می‌فرستیم پاریس تا از لیگ هلند برایمان تصویر دانلود کند از اینترنت. خب با این سرعتی که اینترنت در کشور ما دارد که عمراً نمی‌شد تصاویر را دانلود کرد. اگر هم می‌شد، هزینه تلفنمان بالا می‌رفت که خدا را شکر، بالا نرفت. 2- تصاویر قدیمی است، باشد، از قدیم گفته‌اند «الدرس حرف و التکرار الف». چه درسی بهتر از جوانمردی و پاک زیستن که همه‌اش از کسب حلال پدید می‌آید. نمونه‌اش همین خبرنگاران ارجمند خاورمیانه و حومه که همین صداقت‌شان ما را کشته! 3- اشتباه باشد هم عیبی ندارد. از صبح تا شب مردم هندی‌کم بر کف دنبال سر بچه‌های شیرخوار و نوپایشان می‌گردند تا بلکه بچه‌شان یک گاف با نمک بدهد که تصویرش را ضبط کنند و خودشان هزار بار ببینند و قربان قد و بالای بچه با نمک‌شان بروند. بعد هم بفرستند تلویزیون صد دفعه در برنامه‌های گوناگون پخش کند. حالا تلویزیون نباید پخش کند تصاویر شیرین‌کاری‌های کامران جان را؟
(شهرام شکیبا)